Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Οι “φυσικοί” τρόποι για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας


Είτε σας τελείωσαν τα προϊόντα ντεμακιγιάζ είτε ψάχνετε ανέξοδους τρόπους αφαίρεσής του, μην ανησυχείτε καθόλου. Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσω 3 προϊόντα που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε το make up σας:

#1 Γάλα

Όλες γνωρίζουμε ότι όταν βαφόμαστε, τα διάφορα προϊόντα περνάνε (δυστυχώς) στα βαθύτερα στρώματα του προσώπου μας. Το γάλα, λοιπόν, έχει την ιδιότητα να εισχωρεί σε αυτά και να τα καθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι κατάλληλο για όσες έχουν ευαίσθητα μάτια και ηρεμεί το δέρμα. Για περισσότερη ενυδάτωση προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο.

#2 Βαζελίνη 

Εκτός του ότι μαλακώνει την ξηρή επιδερμίδα, βοηθάει και στο ντεμακιγιάζ αφήνοντας το δέρμα απαλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την ζεστάνετε πρώτα στα χέρια σας και μετά να τρίψετε απαλά την επιδερμίδα σας.

#3 Γιαούρτι

Λειτουργεί όπως ακριβώς το γάλα. Τονώνει, δροσίζει και επαναφέρει την ελαστικότητα. Ανακατέψτε και εδώ με λίγο αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο και έχετε τον καλύτερο φυσικό τρόπο αφαίρεσης του μακιγιάζ σας.Προσοχή όμως στην περιοχή των ματιών γιατί δεν ενδείκνυται για την καθαριότητά τους.
Μην κοιμάστε ποτέ βαμμένες και αφαιρέστε λεπτομερώς το βάψιμό σας, ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών, ούτως ώστε να αποφύγετε τις λοιμώξεις, το πρήξιμο και τους αποχρωματισμούς.
πηγή: difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...