Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Συνταγή: Λεμονάτες μπριζόλες κατσαρόλας




Εύκολο και γευστικό πιάτο με χοιρινές 

μπριζόλες λαιμού .
Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι
  • λάδι
  • χυμό 2 λεμονιών
Εκτέλεση...

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.

Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.

Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

Σερβίρεται με πατάτες ογκρατέν!
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
πηγή: sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...