Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Οργάνωση ντουλάπας – 4 έξυπνα τρικ που θα σας λύσουν τα χέρια



Σιγά σιγά καταφθάνει ο καιρός που θα έρθουν τα “πάνω κάτω” στην ντουλάπα μας, αφού η θερμοκρασία πέφτει (επιτέλους) και αναγκαστικά θα φυλάξουμε τα καλοκαιρινά και την θέση τους θα πάρουν τα πιο ζεστά μας ρούχα. Αυτό συνεπάγεται εκ νέου τακτοποίηση της ντουλάπας, μια διαδικασία που για τις περισσότερες γυναίκες φαντάζει βραχνάς.
Αν παρακολουθείτε accounts μόδας στα social media σίγουρα θα έχετε προσέξει πως κατά διαστήματα οι bloggers φωτογραφίζουν τα βεστιάρια τους τα οποία φαίνονται τόσο μα τόσο ονειρικά. Το παραδέχομαι και εγώ τα ζηλεύω. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Πόσες γυναίκες από εμάς έχουμε στην ... πραγματικότητα τόσο τεράστιες ντουλάπες; Την απάντηση όλες την ξέρουμε. 
🙂

Για να οργανώσετε λοιπόν σωστά την ντουλάπα σας ούτως ώστε να βρίσκετε κάθε φορά αυτό που θέλετε εύκολα και γρήγορα, θα σας δείξω μερικές έξυπνες λύσεις που θα σας φανούν απολύτως χρήσιμες την κατάλληλη στιγμή 
😉

  • Τζιν
Όπως θα έχετε δει σε πολλά μαγαζιά, τα τζιν είναι κρεμασμένα σε γάντζους. Εφαρμόστε αυτή την ιδέα και στην ντουλάπα σας και έτσι θα γλιτώσετε το σίδερο αφού τα παντελόνια σας θα είναι μονίμως τεντωμένα. Επίσης, θα βρίσκετε εύκολα ποιο είναι ποιο χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίξετε όλα.
ntoulapa_450_8
  • Φουλάρια και κασκόλ
Εάν δεν έχετε την ειδική κρεμάστρα που κυκλοφορεί στο εμπόριο, μπορείτε να βάλετε σε μια κανονική κρεμάστρα κρίκους για τις κουρτίνες και να αποθηκεύσετε με τάξη όλα τα φουλάρια και τα κασκόλ σας.
0c758c944f0062609b2677e28107bc5e_XL
  • Μικρές τσάντες
Άλλο ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε είναι τα μικρά εκείνα τσαντάκια που δεν στέκονται όρθια μόνα τους, με αποτέλεσμα κάθε φορά που ψάχνουμε να βρούμε κάποιο, να γίνεται ένας βομβαρδισμός στην ντουλάπα μας. Κι αν σας έλεγα ότι σύμμαχός σας σε αυτό το πρόβλημα είναι ο στεγνωτήρας πιάτων; Δείτε πως
9
  • Παπούτσια
Τα παπούτσια μας καλό είναι για ευνόητους λόγους να μην τα αποθηκεύουμε μαζί με τα ρούχα μας εκτός και αν είναι τοποθετημένα σε κλειστά κουτιά. Για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε ποιο ζευγάρι θέλετε, βάλτε τα σε διαφανή κουτιά.
closet-5
Υπόσχομαι ότι θα επανέλθω με πολλά hacks. Τρέχω να οργανώσω ντουλάπα .
πηγή: difernews.gr
😉

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...