Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Μυστήριο στο Μουσείο της Βεργίνας: Αφρικανή κατέστρεψε ψεκάζοντας αρχαία αντικείμενα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: tovima.gr
Μια περίεργη υπόθεση με καταστροφές αρχαίων αντικειμένων, τις οποίες προκάλεσε στο Μουσείο των Βασιλικών Tάφων της Βεργίνας μία γυναίκα αφρικανικής καταγωγής, ερευνούν οι Aρχές.
Την υπόθεση φέρνει στη δημοσιότητα η σελίδα tovima.gr και σύμφωνα με ρεπορτάζ εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της 10ης Μαΐου, όταν μία γυναίκα που φορούσε αφροαμερικανικά ή κρεολικά έθνικ ρούχα, τουρμπάνι και κελεμπία, εισήλθε στο χώρο του μουσείου κρατώντας ...
έναν ψεκαστήρα τον οποίο δεν αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι.
Με αυτόν ψέκασε ένα άχρωμο κι ελαιώδες υγρό στις πώρινες βάσεις περισσοτέρων από 10 επιτύμβιων στηλών με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλους λεκέδες, και συνέχισε ψεκάζοντας ενημερωτικές επιγραφές και φωτογραφίες του μουσείου.
Μόλις οι υπάλληλοι του μουσείου εντόπισαν τους λεκέδες έψαξαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ανακάλυψαν τη γυναίκα που προκάλεσε τις φθορές.
Εικάζεται ότι είναι πάνω από 60 ετών, ενώ οι αρχές προσπαθούν να την ίδια αλλά και τα κίνητρα πίσω από την κίνησή της αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...