Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Τα έξι μυστικά των αεροσυνοδών: Τι παρατηρούν στους επιβάτες

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροσυνοδος
Τις βλέπουμε χαμογελαστές και ευγενικές να μας υποδέχονται στην είσοδο του αεροπλάνου, καθώς μπαίνουμε κι ετοιμαζόμαστε για την πτήση μας.
Κι όμως, πίσω από την ομορφιά και τα χαμόγελα κρύβονται δύο μάτια που παρατηρούν και ένα μυαλό που διαρκώς εξετάζει και ζυγίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
Αυτά είναι τα έξι πράγματα που μια αεροσυνοδός παρατηρεί αμέσως σε κάθε επιβάτη, την ώρα που αυτός μπαίνει στο αεροπλάνο:

1. Αν την κοιτά στα μάτια: όσοι αποφεύγουν την οπτική επαφή, αμέσως μπαίνουν σε μια λίστα ανησυχίας. Φοβούνται να πετάξουν; Έχουν προβλήματα; Είναι αφηρημένοι; Κρύβουν κάτι; Πάντως, χωρίς οπτική επαφή, η αεροσυνοδός θα σας παρατηρεί διαρκώς.
2. Αν είναι μεθυσμένος: ήπιατε ένα-δύο ποτηράκια στο αεροδρόμιο, πριν την πτήση; Αυτόματα, η αεροσυνοδός θα σας βάλει σε λίστα πιθανού μπελά και ενδεχομένως να μην σας επιτρέψει να πετάξετε.
3. Αν είναι γυμνασμένος: αν υπάρξει πρόβλημα και αναταραχή στη διάρκεια της πτήσης, ο γυμνασμένος επιβάτης θα επιστρατευτεί από την αεροσυνοδό να επαναφέρει την τάξη στην καμπίνα.
4. Αν της μιλά: ένας χαιρετισμός δημιουργεί καλή πρώτη εντύπωση. Πάντα!
5. Αν είναι καλά στην υγεία του: άρρωστοι επιβάτες ίσως δεν πρέπει να πετάξουν, για το δικό τους καλό αλλά και για το καλό της πτήσης συνολικά.
6. Αν είναι νευρικός: ένας νευρικός επιβάτης μπορεί απλώς να φοβάται τις πτήσεις, όμως μπορεί να κρύβει και κάτι και αμέσως η αεροσυνοδός τον βάζει ψηλά στη λίστα των ατόμων που πρέπει να έχει στο νου της.
πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...