Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένο βούτυρο αγελάδας από αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ


Συσκευασία νοθευμένου βουτύρου αγελάδος για ζαχαροπλαστική και μαγειρική χρήση ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γ.Χ.Κ., κατά την διενέργεια ελέγχων, διαπίστωσε ότι το προϊόν με εμπορική επωνυμία «economy βούτυρο αγελάδος για ζαχαροπλαστική & μαγειρική χρήση», συσκευασίας ...
500 γραμμαρίων, με αρ. παρτίδας LOT 310317 και ημερομηνία λήξης 31/03/2018 βρέθηκε μη κανονικό-νοθευμένο με φυτική λιπαρή ύλη.
Το συγκεκριμένο προϊόν συσκευάζεται για λογαριασμό της επιχείρησης «MARKET IN AEBE» από την επιχείρηση «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ», Βιοτεχνία νωπών βουτύρων, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 88, Βοτανικός – Αττικής.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...