Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στις δομές προσφύγων


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στις δομές προσφύγων για 1.639 ανέργους. Δείτε τι ισχύει.
Στη δημιουργία 1.639 θέσεων πλήρους απασχόλησης µέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Δήμους και Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, αφορά η Δηµόσια Πρόσκληση Ν. 9 /2017 προγραμμάτων ...
Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
Τo Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε ∆ήµους και σε Υπηρεσίες Α΄ Υποδοχής, Ασύλου και ∆ιαχείρισης προσφυγικών ροών » συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο).
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 28/7/2017 και ώρα 10η πρωινή και λήγει την Tρίτη 8/8/2017 και ώρα 12η µεσημβρινή.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται µε απλό τρόπο – αποκλειστικά µέσω του διαδικτύου – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης. Σύμφωνα µε το περιεχόμενο της µε αριθμό 9/2017 ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- µία από τις παρακάτω κατηγορίες:
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι, µέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι, µέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ ως μακροχρόνια άνεργοι.
  • Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων µε βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτημα II της ∆ηµόσιας Πρόσκλησης.
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, άνεργοι άνω των 29 ετών.
  • Εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων ΑµεΑ του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήµατος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυηµένου Εισοδήµατος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...