Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Μίσιγκαν : Την πρόδωσε ο... παπαγάλος!


Ένοχη για την δολοφονία του συζύγου της κρίθηκε μία γυναίκα τον οποίο πυροβόλησε πέντε φορές και ο καταδότης της ήταν ο... παπαγάλος τους!
Η Γκλένα Ντιούραμ πυροβόλησε πέντε φορές τον σύζυγό της Μάρτιν ενώπιον του παπαγάλου τους το 2015. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος της προσπαθώντας, ανεπιτυχώς, να αυτοκτονήσει.
Μετά το συμβάν ο παπαγάλος επαναλάμβανε τη φράση ...«Μην πυροβολείς!» μιμούμενος τη φωνή του θύματος, σύμφωνα με την Γκλένα Ντιούραμ.
Ωστόσο η μαρτυρία του Μπαντ, ενός γκρι αφρικανικού παπαγάλου, δεν χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η 49χρονη Ντιούραμ είναι ένοχη για ανθρωποκτονία, έπειτα από μία ημέρα διαβουλεύσεων. Η ποινή της θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Η πρώην σύζυγος του Ντιούραμ, η Κριστίνα Κέλερ, που πλέον έχει στην κατοχή της τον Μπαντ, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι πιστεύει πως ο παπαγάλος επαναλαμβάνει μια συνομιλία από το βράδυ του φόνου.

Αρχικά ένας εισαγγελέας του Μίσιγκαν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ως στοιχείο τη φράση του παπαγάλου, όμως αργότερα η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Εξάλλου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα,όπως αναφέρει το pronews.gr, είναι μάλλον απίθανο το πουλί να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη διάρκεια της δίκη
ς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...