Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Μία εβδομάδα για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας



Οι δικαιούχοι αγρότες υποβάλλουν αιτήσεις στα ΚΕΠ όλης της χώρας και οι επιχειρηματίες ηλεκτρονικά.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα φετινά προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.
Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις παροχές για το 2017 όπως και οι επιχειρηματίες (ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, βιβλιοπώλες, θιασάρχες κ.α.) που ... θέλουν να συμβληθούν με τον Οργανισμό πρέπει να σπεύσουν να υποβάλλουν αιτήσεις εντός των επόμενων ημερών. Οι δικαιούχοι αγρότες υποβάλλουν αιτήσεις στα ΚΕΠ όλης της χώρας και οι επιχειρηματίες ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΟΓΑ (www.oga.gr- προγράμματα Αγροτικής Εστίας).

Υπενθυμίζεται ότι για τη Λέσβο ο ΟΓΑ φέτος διαμόρφωσε ειδικό πρόγραμμα με στόχο την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Ο Οργανισμός έχει δεσμεύσει για το νησί 6.500 δελτία κοινωνικού τουρισμού, επταπλασιάζοντας τα δικαιώματα των αγροτών της Λέσβου (πέρυσι διατέθηκαν 930 δελτία) και διπλασιάζοντας (από 5 σε 10 ) τον αριθμό των δικαιούμενων διανυκτερεύσεων.

Ταυτόχρονα,όπως αναφέρει το newsbeast.gr, για να τονωθεί η τουριστική κίνηση του νησιού, όσοι επιλέξουν να κάνουν διακοπές με τα δελτία του ΟΓΑ στην Λέσβο, θα δικαιούνται επίσης 10 διανυκτερεύσεις αντί για 5, ενώ θα επιδοτηθούν και για το εισιτήριο της μετακίνησής τους με 50 ευρώ / άτομο και 25 ευρώ το μειωμένο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...