Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Ποινή κάθειρξης 13 ετών σε 29χρονο που βίαζε την μητέρα του


Σε συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών καταδικάστηκε 29χρονος Αλβανός που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι βίασε την μητέρα του.

Η 58χρονη μητέρα όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία, αλλά εξεταζόμενη ως μάρτυρας από το δικαστήριο, ζήτησε να ανακληθεί η ...δίωξη εις βάρος του γιου της, τονίζοντας ότι τον έχει συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αιμομιξία, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά το πέρας της δίκης επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε το περιστατικό.

Απολογούμενος, ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, την οποία απέδωσε στη ροπή του προς το αλκοόλ εξαιτίας ψυχικής διαταραχής, από την οποία -όπως είπε- πάσχει.
Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος  έκανε λόγο για «μίσος» που νιώθει προς τις γυναίκες, το οποίο επέδωσε σε ερωτική απογοήτευση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...