Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Με τη gay...περηφάνια... χάσαμε την εθνική μας... περηφάνια. (Φωτο και video)


Μέχρι και ο ουρανός έκλαψε σήμερα την χαμένη περηφάνια του έθνους. Περηφάνια που αμαυρώθηκε με πολλούς τρόπους χθες σε μια άλλη «περηφάνια» χθες. Φυσικά αναφέρομαι στο Athens Pride που από μια γιορτή αυτών που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι  καθ όλα «φυσιολογικοί» και έχουν δικαιώματα,  μετετράπη σε κατάφωρη προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά και του εθνικού μας συμβόλου, της σημαίας της Ελλάδος μας.
Είναι σχήμα οξύμωρο αν σκεφτεί κανείς ότι τελικά ενώ προσπαθούν να επιβάλουν την κανονικότητα τους με τέτοιες εκδηλώσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δείχνουν πόσο...
τελικά διαφορετικοί και διαστροφικοί είναι.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα με τη σεξουαλικότητα καθενός όταν αυτή εκφράζεται στο σπίτι του και όχι σε δημόσιο χώρο. Αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ξεπερασμένο αστικό ταμπού  τότε το ίδιο θα κάνουν σε λίγο με την παιδοφιλία, κτηνοφιλία κλπ.




Έτσι λοιπόν το Σάββατο έγινε  για πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος το Athens Pride, στο οποίο συμμετείχαν ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανσέξουαλ.
Θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας στην παρέλαση του Σαββάτου όχι μόνο για προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά και για το ότι το εθνικό μας σύμβολο βεβηλώθηκε με το χειρότερο τρόπο. 



Το κέντρο της Αθήνας γέμισε ξεβράκωτους και μάλιστα με τις ευλογίας της κυβέρνησης αφού ο υπουργός Ε. Τσακαλώτος αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Φίλης άλλα πολιτικά πρόσωπα όπως χωρίς ντροπή συμμετείχαν στην παρέλαση.  Να τους χαιρόμαστε. Τέτοιους "προοδευτικούς" χρειάζεται η Ελλάδα!!!!
Από τα πολιτικά κόμματα, την πορεία στήριξαν οι: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Φιλελεύθερη Συμμαχία.
 Έχουν καταλύσει τα πάντα. Καταργούμε τις εθνικές παρελάσεις και καθιερώνουμε τις ….  gay περηφάνιες!!

 «Είναι θέμα παιδείας» ήταν φέτος το σύνθημά τους …. Ποια παιδεία αυτή είναι η Παιδεία??? 
Που είναι η ιστορία τα θρησκευτικά και τα αρχαία που εξαφανίζετε από τα σχολεία σιγά σιγά…  Αυτά είναι παιδεία …όχι πως να γίνεις κίναιδος.

Ακόμη και η φυσιολογική οικογένεια αποτελούμενοι από μητέρα , πατέρα και παιδιά δε γλύτωσε από τη μανία τους Αφού όπως βλέπετε στη φωτογραφία δανείστηκαν από το παλιό αλφαβητάρι του δημοτικού τη φωτογραφία της οικογένειας και την αντικατέστησαν με άλλη που έχει δύο μαμάδες και παιδιά.

Άλλο πάλι πανό έγραφε: «Στο διάολο το έθνος, οι μπάτσοι και οι στρατοί». Δε χρειάζεται να το σχολιάσω καταλαβαίνεται για τι επίπεδο μιλάμε και πόσο αδιάφοροι είναι για ότι συμβαίνει γύρω μας.








Οι εισαγγελείς βέβαια παίρνουν εντολή να δράσουν μόνο στην περίπτωση κάποιου καστανά για παράδειγμα που δεν έχει άδεια εμπορίου. Όταν βεβηλώνονται τα σύμβολα και οι ηθικές αξίας της ελληνικής οικογένειας και του έθνους σφυρίζουν αδιάφορα???





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...