Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΩ ΓΕΦΥΡΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017 "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!"


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Γέφυρας "Άγιος Γεώργιος" διοργανώνει και φέτος τις ετήσιες πανηγυρικές εκδηλώσεις,την ημέρα της γιορτής του προστάτη Αγίου του, του Αγίου Γεωργίου.
Ο τίτλος των εκδηλώσεων είναι "Χορεύοντας...την παράδοση!" και έχουν σαν κεντρικό θέμα την αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού.
Ανατρέχοντας λοιπόν στο παρελθόν, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί...σαν άλλοτε...τότε που τα γλέντια των πανηγυριών γίνονταν μεσημέρι...μετά την εκκλησία...με τη συμμετοχή όλων των συγχωριανών...αλλά και όλων των παρευρισκομμένων!
Στην ξεχωριστή αυτή γιορτινή μέρα, θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γέφυρας και ...
άλλοι προσκεκλημμένοι σύλλογοι, ενώ το γλέντι θα αναλάβουν η παραδοσιακή ορχήστρα του Τάσου Ζώρα από τη Γουμένισσα καθώς και η ορχήστρα του Μιχάλη Ξούρου.
Ελάτε, την Κυριακή 23 Απριλίου, στις 12:30μ.μ, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Γέφυρας, να πανηγυρίσουμε παρέα...παραδοσιακά...ταξιδεύοντας σε άλλες εποχές...με πολύ μεράκι...και διάθεση για ένα μοναδικό γλέντι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...