Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Facebook: Μέσω Messenger μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό


Η startup TransferWise λάνσαρε ένα νέο chatbot που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να μεταφέρουν κεφάλαια στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας το Messenger.
Ξεχάστε τα likes και τα shares! Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα διεθνώς μέσω του Facebook. Η startup TransferWise λάνσαρε ένα νέο chatbot που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να μεταφέρουν ...
κεφάλαια στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας το Messenger.
Το bot μπορεί χρησιμοποιηθεί για τις συναλλαγές μεταξύ ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ επίσης στέλνει ειδοποιήσεις στους χρήστες, όταν τα νομίσματα που χρησιμοποιούν τακτικά «χτυπούν» ευνοϊκές ισοτιμίες.
Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πελάτες, έχουν μεταφέρει κοντά στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσω της ΤransferWise η οποία, μάλιστα, έχει λάβει χρηματοδότηση από την εταιρεία Andreessen Horowitz και τον Richard Branson της Virgin και εκτιμάται ότι έχει αξία που αγγίζει το 1.1 δις.
Η ΤransferWise, λοιπόν, βοηθά τους χρήστες να εκτελούν τις συναλλαγές τους χωρίς να χρεώνονται τα τέλη της μεταφοράς στο εξωτερικό.
Όπως είναι λογικό, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου και όλες της οι λειτουργίες είναι σύμφωνες με τους νόμους προστασίας του καταναλωτή.
Το Facebook ήταν το πρώτο που εισήγαγε τα bots στην εφαρμογή του Messenger τον περασμένο Απρίλιο, επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνούν με εταιρείες, τόσο εύκολα όσο συνομιλούν με τους φίλους τους. Από την πλευρά τους, οι εταιρείες τα χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο αντικαθιστώντας έτσι τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών.

 πηγη:ergasianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...