Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή του τροχαίου στην Αθηνών-Λαμίας με 4 νεκρούς

Αποκαλύψεις για το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας - Το συγκλονιστικό video
Λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, όπου μια γυναίκα με το παιδί της και δύο ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους -όταν μια Porsche προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο- ένα βίντεο σοκ έρχεται στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει καρέ-καρέ το φοβερό δυστύχημα.
Όπως έχει καταγράφει από κάμερα ασφαλείας, το Peugeot στο οποίο επέβαιναν η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι είναι σταματημένο στο πάρκινγκ, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο εμφανίζεται ξαφνικά, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πέφτει πάνω στο σταθμευμένο αμάξι της οικογένειας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο ...
του lamiareport.gr, ο οδηγός της Porsche είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Την ίδια ώρα, βλέπουμε πως η Εθνική Οδός είναι άδεια από αυτοκίνητα.
Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο και αυτός.
Από την πινακίδα του αυτοκινήτου προκύπτει ότι η Porsche ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία. Ο οδηγός όμως έχει απανθρακωθεί και οι αστυνομικοί ψάχνουν συγγενείς και μέλη της οικογένειας, για να συγκεντρώσουν στοιχεία και να διαπιστώσουν ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σημειώνεται πως ο οδηγός του Peugeot και πατέρας της οικογένειας είχε παρκάρει το αυτοκίνητο και κατέβηκε για να πάει τουαλέτα. Όταν άκουσε τον ήχο της ισχυρότατης έκρηξης βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να βοηθήσει την οικογένειά του καθώς και τα δυο αυτοκίνητα είχαν διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες.
Φωτογραφίες από το δυστύχημα:
troxaio2
troxaio3
troxaio 5
troxaio 6
troxaio 7
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο lamiareport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...