Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Διακοσμήστε έναν βαρετό καναπέ με μόνο 5 κινήσεις!



Πώς θα διακοσμήσετε τον καναπέ σας ώστε να αλλάξει εντελώς στιλ και χαρακτήρα.
Δείτε τις συμβουλές που μας δίνει το site spirossoulisgr.com:

Προσθέστε ένα εντυπωσιακό χαλί Αν ο καναπές σας είναι απλός και μονόχρωμος τότε χρειάζεται ένα πιο έντονο χαλί για να «φανεί». Με το έντονο χαλί δημιουργείται αντίθεση και έτσι ο καναπές δεν χάνεται σε ένα ενιαίο μονότονο δωμάτιο.
Ξεκινήστε τη διακόσμηση του καναπέ σας, προσθέτοντας ένα πολύχρωμο χαλί, που να αναδεικνύει το χρώμα του καναπέ σας.
Ξεκινήστε τη διακόσμηση του καναπέ σας, προσθέτοντας ένα πολύχρωμο χαλί, που να αναδεικνύει το χρώμα του.
Tip Αν θέλετε να αγοράσετε τη Νο1 τάση σε χαλιά για το 2017 τότε κοιτάξτε για «μαροκινά». Πρόκειται για χαλιά πολύ καλής ποιότητας που έχουν ήδη κυριαρχήσει στα social media.
Προσθέστε φως Για να δώσετε φως στον χώρο αλλά και ύψος, προσθέστε μια λάμπα που είναι αρκετά πιο ψηλή από τον καναπέ σας. Οι λάμπες που κάνουν καμπύλη αποτελούν καλύτερη επιλογή γιατί δένουν πιο εύκολα μέσα στον χώρο και του προσδίδουν ζεστασιά.
Μια ψηλή λάμπα θα δώσει ύψος στον χώρο.
Μια ψηλή λάμπα θα δώσει ύψος στον χώρο.
Tip Τα πολύ ψηλά φωτιστικά συνεχίζουν να είναι μόδα και το 2017!
Βάλτε μια δόση πρασινάδας Η πρασινάδα πάντα κολακεύει έναν χώρο και γι'αυτό μπορείτε να βάλετε από την άλλη μεριά του καναπέ ένα ωραίο φυτό σε ύψος ανάλογο ή λίγο πιο μικρό από τη λάμπα για να υπάρχει ομοιομορφία.
Λίγη δόση φύσης ταιριάζει πάντα στο σαλόνι.
Είναι πάντα όμορφο να μπαίνει η φύση μέσα στο σπίτι.
Tip Αν προσθέσετε πρασινάδα στο σαλόνι σας, φροντίστε να επιλέξετε ένα από τα φυτά που ομορφαίνουν αλλά ταυτόχρονα καθαρίζουν την ατμόσφαιρα.
Διακοσμήστε με κάδρα Ένα μίνιμαλ κάδρο με μια ωραία ζωγραφιά θα δώσει στιλ στον χώρο και θα τον γεμίσει. Επιλέξτε έναν πιο μεγάλο πίνακα ή κάντε μια μικρή gallery κάδρων. Προσοχή να μην βάλετε τεράστιο κάδρο γιατί τότε το κάδρο σας θα γίνει το επίκεντρο της διακόσμησης και ο καναπές σας θα χαθεί εντελώς.
Δείτε πόσο διαφορετικός και γεμάτος φαίνεται ο χώρος αφού του προσθέσετε έναν πίνακα.
Δείτε πόσο διαφορετικός και γεμάτος φαίνεται ο χώρος...
Tip Οι καθρέφτες και τα αφηρημένα έργα τέχνης (που μπορείτε και μόνοι σας να φτιάξετε παρέα με τα παιδάκια σας) είναι η Νο1 τάση του 2016 και θα είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλή και το 2017.
Τοποθετήστε μαξιλάρια Σε έναν μικρό καναπέ ταιριάζουν τα πιο λεπτά και μεγάλα μαξιλάρια. Προσθέστε μια μικρή κουβέρτα ή ένα ριχτάρι για στιλ (αλλά και ζεστασιά) και αν θέλετε τοποθετήστε ένα μικρότερο μαξιλαράκι στη μέση με κάποιο πιο ιδιαίτερο σχέδιο.
Βάλτε μαξιλάρια για να τον γεμίσετε και να του δώσετε περισσότερο στιλ.
Βάλτε μαξιλάρια για να τον γεμίσετε και να του δώσετε περισσότερο στιλ.
Tip Φέτος είναι πολύ της μόδας τα μαξιλαράκια με μεταλλιζέ λεπτομέρειες. Βάλτε τα στον καναπέ σας για να δώσετε μια διακριτική νότα λάμψης σε όλο το σαλόνι.
Όπως είδατε με απλά κατανοητά βήματα ο καναπές σας μπορεί να μεταμορφωθεί ακόμα και αν είναι απίστευτα απλός και βαρετός. Στη διακόσμηση παίζει μεγάλο ρόλο η λεπτομέρεια. Γι'αυτό φροντίστε ό,τι δεν σας αρέσει στον χώρο σας να το αλλάξετε «χτίζοντας» τη διακόσμηση γύρω από το αντικείμενο που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...