Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός: Χριστούγεννα με ήλιο θα κάνουμε φέτος...!



Λίγες βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά θα έχουμε την Κυριακή στην Κρήτη, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Πιο αναλυτικά, τα Χριστούγεννα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 6 έως 11 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και κρύο το πρωί, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 11 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με αραιή συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 4 έως 15 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 15 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές βροχές στα νότια και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης με σταδιακή βελτίωση, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 13 βαθμούς.
Στην Αττική, γενικά καλός καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...