Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πόσο έτοιμοι είμαστε;

bombshelter
Εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί στο εγγύς μέλλον να χρειαστεί λόγω εξελίξεων.. να καταφύγετε σε ένα καταφύγιο συμβατικού ή ακόμα και πυρηνικού πολέμου;
Σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα στην Ελβετία, οι πολίτες ξέρουν ανά πάσα στιγμή που μπορούν να καταφύγουν σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις.
Ακόμα από την εποχή του ψυχρού πολέμου , είχαν προγνώσει να κατασκευάσουν κάποια καλά εξοπλισμένα καταφύγια που θα τα χρειαστούν σε ...
περίπτωση, ου μη γένοιτο, πυρηνικού πολέμου.
bombshelter
Είναι χαρακτηριστικό πώς όπου και αν πάει κάποιος στις πόλεις της Ελβετίας, σε κάθε μονοκατοικία και σε κάθε κτιριακό συγκρότημα υπάρχει ένα καθορισμένο καταφύγιο για κάθε ενδεχόμενο.
Η Ελβετία είναι σήμερα το μοναδικό κράτος επάνω στην Γη που αν ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος είναι σε θέση να προστατεύσει και να σώσει τους κάτοικους της.
csm_46707_02_3afd7fc359
Αυτήν την στιγμή στην χώρα αυτή υπάρχουν οργανωμένα, όσο και αν αυτό ακούγεται εκπληκτικό, 300.000 καταφύγια για την περίπτωση που ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος.
Είναι τέτοια η αντιμετώπιση των Ελβετών για το ζήτημα αυτό που αν κάποιος τους ρωτήσει αν έχουν στην χώρα τους καταφύγια θα τον κοιτάξουν με απορία που τους κάνει τέτοια ερώτηση γιατί το θεωρούν ως το πιο αυτονόητο.
frabz-government-and-elitists-building-underground-luxury-bunkers-to-s-6e5c01
Όλα αυτά όμως ακούγονται για κάποιους υπερβολικά, ακόμη και ειρωνικά για αυτούς που ξέρουν τι γίνεται και μπορούν να παρακολουθούν και καταλαβαίνουν τις διεθνείς εξελίξεις (όχι φυσικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ). Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πληθαίνουν τα σημάδια που δείχνουν πώς βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου παγκόσμιου πόλεμου πιο καταστρεπτικού από όλους τους προηγουμένους.
Εδώ τίθεται το καίριο ερώτημα αν όλοι εμείς που ενημερωνόμαστε για όλα αυτά έχουμε προνοήσει πώς θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις διότι τα σύννεφα πυκνώνουν και έρχεται μπόρα μεγάλη.
f15a0db4-a27c-468b-9d7c-9ef2bcb1efdd
Οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας αυξάνονται κάθε μέρα, έτσι ώστε το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Zvezda έκανε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση, ότι είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσει ολοκληρωτικός πυρηνικός πόλεμος με την Δύση.
Το κανάλι αυτό με την ονομασία “Звезда” που σημαίνει “αστέρι” είναι το επίσημο κανάλι του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Για αυτό και η απειλή πολέμου που εκτόξευσε έχει μεγάλη σημασία. Με λίγα λόγια το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο των ρώσικων δυνάμεων προειδοποίησε τον ίδιο τον ρωσικό λαό ότι είναι πραγματικός ο κίνδυνος η Ρωσία να δεχτεί πυρηνική επίθεση από μια υπερφίαλη αλαζονική και σχιζοφρενική Αμερική. Ο κίνδυνος αυτός μεγαλώνει σε αποφασιστικό βαθμό στην περίπτωση που εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
6percent
Ο Πούτιν προειδοποίησε το εθνικό ακροατήριο του την περασμένη εβδομάδα πως, «ο σχιζοφρενής στην Αμερική πρόκειται να θέσει τα πυρηνικά όπλα για τη Μόσχα απότομα». Εάν είναι πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον, τότε είναι πιθανό να υπάρξει ένας πόλεμος με τη Ρωσία … και την Κίνα … και το Ιράν.


14569863_623789021159508_813694962_n-480x251

πηγή:nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...