Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο καιρός την Παρασκευή: Βελτίωση σχεδόν σε όλη τη χώρα



Τοπικές βροχές αναμένονται μόνο στα ανατολικά και νότια ως το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία καλός καιρός και θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 23 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο τοπική συννεφιά ως το μεσημέρι με πιθανή βροχή. Ο υδράργυρος από 13 έως 26 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρχικά παροδικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 26 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι ως 6 και στα νότια τοπικά ως 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.
Στην Αττική, τοπικές βροχές ως το μεσημέρι και ήλιος στη συνέχεια, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...