Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μια εικόνα , χίλιες λέξεις!! Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: H πιο ρομαντική στιγμή των αγώνων (ΦΩΤΟ)

Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: H πιο ρομαντική στιγμή των αγώνων (ΦΩΤΟ)
Την Παρασκευή, η γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Καναδά κέρδισε την Κίνα με 63-52, τερματίζοντας στην 5η θέση της διοργάνωσης.
 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Adam Lancia, που αγωνίζεται για την αντίστοιχη ομάδα των αντρών του Καναδά έσπευσε να συγχαρεί τη ...
γυναίκα του Jamey Jewells, σε μια «ιδιωτική στιγμή εορτασμού» όπως την περιέγραψε η εφημερίδα «Toronto Star». Ο Lancia γεννήθηκε χωρίς πόδια και αστραγάλους. Έβαλε προσθετικά μέλη μόλις σε ηλικία ενός έτους. Έπαιξε ποδόσφαιρο και μπέιζμπολ κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων, αλλά σε ηλικία 9 ετών ανακάλυψε την καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο και την αγάπησε αμέσως.
Η Jewells τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν 14 ετών, σπάζοντας πλευρά και σπονδύλους. Πέρασε σχεδόν δύο χρόνια στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, πριν ο φυσιοθεραπευτής της, της προτείνει να δοκιμάσει την καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο για να τη βοηθήσει στην αποθεραπεία της. Κάπου στην πορεία, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, ανακάλυψαν ο ένας τον άλλο, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και πριν από δύο μέρες μας χάρισαν πιθανότατα την πιο ρομαντική στιγμή των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Οι φωτογραφίες με το φιλί και την αγκαλιά του ζευγαριού έγιναν viral συγκινώντας χιλιάδες χρήστες και μνημονεύονται σε δημοσιεύματα ως η κορυφαία στιγμή ρομαντισμού των φετινών αγώνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...