Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΔΕΙΤΕ! ΤΙ πρέπει να ξέρετε για τα εκκαθαριστικά....



Στις 29 Αυγούστου ξεκινούν να αναρτώνται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο ΤAXIS. Συνολικά, θα καταβληθεί σε 5 δόσεις με τη πρώτη να είναι μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου και την τελευταία μέχρι τέλη Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η εκκαθάριση του φόρου για να ακολουθήσει όλη η διαδικασία, ώστε να μπορεί το ...
σύστημα να είναι έτοιμο για την ανάρτηση των Ταυτοτήτων Οφειλής των 7 εκατομμύρια πολιτών, πάνω κάτω. Συνολικά το ΥΠΟΙΚ υπολογίζει είσπραξη 2,65 δις ευρώ, δηλαδή ένα ποσό ίδιο με πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9, όταν θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά και οι ιδιοκτήτες ακινήτων, κατοικιών και αγροτεμαχίων θα μπορούν να υποβάλλουν τροποποιητικές- διορθωτικές δηλώσεις Ε9 για την περίοδο 2010-2016. Στην περίπτωση κατά την οποία, λόγω των διορθώσεων, προκύπτει μείωση φόρου άνω των 300 ευρώ, για να εκδοθεί νέο εκκαθαριστικό, θα πρέπει να υποβληθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην εφορία και, έως ότου γίνει η νέα εκκαθάριση, οι προηγούμενες δόσεις θα συνεχίσουν να είναι απαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...