Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίας Νικολαίδου πολιτευτή του κόμματος "Τελεία-Απόστολος Γκλέτσος " Ν. Πιερίας στους επιτυχόντες των εξετάσεων


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους  τους επιτυχόντες των σχολών των Ανωτάτων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας για την επιτυχία τους που αποτελεί την δικαίωση κόπων πολλών ετών των ίδιων και των οικογενειών τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια πολλά σε όλα τα παιδιά μας, που έδωσαν το δικό τους αγώνα, οπλισμένα με προσδοκίες, θέληση και γενναία στάση, αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας.
Ειδικά σήμερα που η χώρα μας βιώνει ...
δύσκολες συγκυρίες έχει ανάγκη από καταρτισμένους επιστήμονες προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια της.
Εύχομαι η Παναγία να είναι αρωγός τους σε κάθε τους βήμα και πάντα να προοδεύουν και να διαπρέπουν.
Συγχαρητήρια ανήκουν και στις οικογένειες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους επιτυχόντες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.
Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά τους, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο. Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις.

Μαρία Νικολαΐδου
Πολιτευτής κόμματος «Τελεία –Απόστολος Γκλέτσος»
Ν. Πιερίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...