Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ : Μεγάλη αλυσίδα σούπερ Μάρκετ ζητά προσωπικό


Mία σειρά προσλήψεων και… ειδικοτήτων στα καταστήματά του ανά την Ελλάδα, προκήρυξε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετα, Ελληνικών συμφερόντων, που ζητά προσωπικό, τα «My Market», οι οποίες έχουν ως εξής:
Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market στα Νότια Προάστια Αθηνών. Για τα καταστήματα μας στα Νότια Προάστια Αθηνών, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market στα Προάστια του Κέντρου της Αθήνας. Για τα καταστήματα μας στα Προάστια του Κέντρου της Αθήνας, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Υπάλληλοι Τμήματος Κρεοπωλείου στην Άνοιξη. Για το νέο μας κατάστημα στην Άνοιξη, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Υπαλλήλους τμήματος κρεοπωλείου. Υπεύθυνοι Τμημάτων. Για το νέο μας κατάστημα στην Άνοιξη, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Προϊστάμενους Τμημάτων. Διευθυντικά Στελέχη Ναυπάκτου. Για το κατάστημα μας στη Ναύπακτο, επιθυμούμε να προσλάβουμε ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market Ρόδου. Για τα καταστήματα μας στη Ρόδο, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market Σαρωνίδας & Αναβύσσου. Για τα καταστήματα μας στην Ανάβυσσο και στη Σαρωνίδα, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market Γλυφάδας. Για τα καταστήματα μας στη Γλυφάδα, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market Βάρης. Για το κατάστημα μας στη Βάρη, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market Κερατέας. Για το κατάστημα μας στην Κερατέα, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους My market Λαυρίου. Για το κατάστημα μας στο Λαύριο, επιθυμούμε να προσλάβουμε: Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριους. Διευθυντικά Στελέχη Ζακύνθου. Για τα καταστήματά μας στη ΖΑΚΥΝΘΟ, επιθυμούμε να προσλάβουμε: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. Διευθυντικά Στελέχη Κεφαλονιάς. Για το κατάστημα μας στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, επιθυμούμε να προσλάβουμε: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. Υπάλληλοι Τμήματος Κρεοπωλείου για τα Μέγαρα. Για τo κατάστημα μας στα Μέγαρα ζητάμε: Υπαλλήλους τμήματος κρεοπωλείου.

Πηγή: idiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη σταματάς. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο διαφορετικό, τα άλλα είναι όλα ίδια…

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΣΑΙ. Υπάρχει λόγος που είσαι διαφορετικός. Ένα σχολείο είναι η Ζωή. Δε χρειάζεται να «μένεις στην ίδια τάξη», από...